joi, 12 decembrie 2013

Hotel pentru oamenii de afaceri



Un mediu de afaceri prosper are nevoie de informatii si parteneriate cu alti comercianti. Managerii sau responsabilii de departamente fac deplasari in tara sau in strainatate pentru a fi prezenti la diverse evenimente prin care pot promova propria firma sau pentru a pune la punct parteneriate pe care sa le aiba cu alte societati.

Discutiile au o agenda incarcata, detaliile care trebuie luate in dezbatere fiind mai multe, unele delicate, astfel incat intalnirile de afaceri pot dura cateva zile. Sunt fericiti managerii care rezolva totul intr-o singura zi. De obicei intalnirile se desfasoara pe parcursul a mai multor zile.

Intrucat este nevoie de odihna dupa o zi agitata si plina de dezbateri, o camera de hotel este locul unde se poate obtine confortul potrivit. Pentru aceasta, Ave Hotel vine in intampinarea clientilor sai cu o oferta bogata si variata, ce cuprinde camere simple sau duble, apartamente si o vila. Pentru calatorii care au de poposit zile mai multe in Bucuresti, preturile scad fata de cel standard, la minim 5 zile de cazare sau minim 25 de zile de cazare. Astfel, veti beneficia de o reducere pentru fiecare noapte petrecuta in acest hotel de 3 stele, daca sederea dumneavoastra se va intinde pe mai multe zile.

De asemenea daca ati fost cazati la unul dintre hotelurile Ave aveti posibilitatea sa lasati si un rating despre experianta de cazare pe Tripadvisor.

Review pentru locatia Ave Hotel Unirii:


Review pentru locatia Ave Hotel Victoriei:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu