duminică, 9 noiembrie 2014

Nicaieri nu-i ca acasa



" Nicaieri nu - i ca acasa . " Asta este vorba tuturor oameniilor care pleaca la munca sau care pleaca la studii , departe de casa . Cand esti plecat , chiar daca mai sunt persoane acasa , tu vrei sa ii stii in siguranta , sa - i stii ca se simt bine si ca nu stau cu tema de a fi jefuiti .
Am trait sa o vad si pe asta , sa vad cat de jos coboara oamenii pentru a avea ceva ce nu le apartine , ceva ce nu este muncit de ei . Fiecare gest si decizie pe care o luam , este declansata de un factor . In privinta unchiului meu , totul fusese bine cu ceva timp in urma . Nu avea probleme care sa - i de batai de cap si care sa - i aduca nefericire .
Inainte de a lua decizia de a aplica sistem de supraveghere video , munca si banii pe care - i investise , cazusera prada hotiilor .
De mic visase sa aiba propria firma de transport , nu orice fel de transport , ci sa transporte nisip , pamant si alte lucruri dure si de o greutate mare . A investit totii banii dupa multi ani de munca , iar acum are propria firma . Aceasta firma ii intretine familia si casa , iar cand vezi ca munca ta este calcata in picioare , nu te simti atat de confortabil . Prima etapa nefericita , care a contribuit la aplicare acestui sistem de supraveghere , a fost un atac asupra masinilor de tonaj mare pe care le detinea . Hotii au incercat sa - i fure combustibilul de cantitati foarte mari , avand in vedere ca masiniile aveau un rezervor mare . Zgomotele pe care le - au facut , i - au facut pe vecini sa iasa la poarta si sa - i vada , dar acestea au fugit lasand tot ce luasera acolo . Au incercat si a doua oara , dar nu au avut sanse . Dupa toate aceste intamplari a decis sa pun un sistem de supraveghere , acum stie tot de se petrece noaptea , cat si ziua .
Cand ai bunuri importante si vrei ca munca ta sa nu fie calcata in picioare , fa cumva sa iti asiguri spatiul personal .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu