marți, 16 august 2016

Cum sa iti rezervi biletul de avion?

Cu totii am visat de multe ori sa avem parte de o vacanta de vis peste hotare, insa putini erau cei care si le permiteau. Insa in ultimii ani, companiile aeriene prezente pe piata din Romania au introdus numeroase curse noi, atat in tara, cat si in strainatate, iar preturile sunt mult mai accesibile. Daca te orientezi si faci rezervarea din timp, cu siguranta ca te vei bucura de o oferta foarte buna. In schimb, anumite bilete de avion sunt accesibile deoarece tariful standard este unul redus, precum zborurile de pe ruta Bucuresti – Timisoara sau Iasi – Milano, care nu depasesc 100 sau 200 de lei.
Mai accesibil
Daca iti doresti sa vizitezi frumuesetile Spaniei, plajele nemapomenite din Portugalia, Grecia sau Turcia, sa descoperi istoria bogata a Italiei, sa experimentezi gastronomia franceza sau cea britanica, este suficient sa stii ca Aerotravel iti propune cele mai atractive bilete de avion, la preturi foarte reduse. Putini sunt cei care mai calatoresc astazi cu trenul sau autocarele, in special din cauza faptului ca pretul biletelor acestora este similar cu cel ale zborurilor, astfel ca nu se justifica, iar timpul pierdut pe drum este foarte obositor. In plus, numeroase curse sunt directe, motiv pentru care ajungi la destinatie in doar 2, 3 ore si nu mai pierzi timp prin aeroporturi.
Mai multe calatorii

De acum daca te bucuri de un weekend prelungit, nu trebuie sa te limitezi doar la frumusetile tarii, pentru ca poti sa pleci vineri seara catre orice oras care te atrage din Europa si ai la dispozitie 2-3 zile sa il descoperi, pentru ca mai apoi sa revii in tara. Scurt, rapid, fara timp pierdut, accesibil, aceste bilete de avion sunt recomandate tuturor calatorilor, intrucat ofera o oportunitate grozava de a experimenta si alte culturi, de a le descoperi secretele si de a-ti imbunatati cultura generala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu